Fair met Flair verrassend anders!

1809 Views

Zevenaar is een Fair rijker. En niet zo maar een Fair, maar een Fair met Flair!
Zondag 8 september a.s. is het zover. Tussen 12.00 en 17.00 uur wordt de Fair met Flair gehouden op het terrein van Kruitwagen Kledingverhuur (voorheen Wip Inn) aan de Ringbaan Zuid 16 te Zevenaar. Het initiatief komt van Monique  Kruitwagen, eigenaresse van Kruitwagen Kledingverhuur en nicht Suze Berendsen.  In het kader van het 50 jarig jubileum van het alom bekende kledingverhuurbedrijf wordt deze Fair met Flair georganiseerd. De Fair is geschikt voor het hele gezin en de toegang is gratis.

Meer dan 40 deelnemende bedrijven
De organisatie is trots op het deelnemersveld, bestaande uit o.a. een pottenbakker, visagist, woonaccessoires, reisbureau, bootcamp, fotograaf, kapster, kinderspeelgoed, buitenplanten, snoepgoed, mode, en nog veel meer.
“Deze Fair is verrassend anders, qua afstand en professie liggen de deelnemers breed uit elkaar, dus voor elk wat wils” aldus een enthousiaste Monique Kruitwagen.

Programma zondag 8 september a.s.
Het programma zal o.a. bestaan uit live optredens van o.a. zangeres Priscilla Janssen, modeshows en workshops. Ook wordt er op meerdere momenten een make over gegeven aan een nietsvermoedende bezoeker. Er is een horecaplein waar je kunt genieten van o.a. wijnproeverij, een vers gemaakte smoothie of een overheerlijke hamburger of friet. Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht met een springkussen, grabbelton, schminken en het versieren van cupcakes.

Goed doel “Make a Wish”
Kruitwagen Kledingverhuur is partner van “Make a Wish Nederland”. Welke kinderen met een ernstige ziekte een onvergetelijke ervaring wil geven. Daarom wordt hier op de Fair met Flair aandacht aan besteed d.m.v. een loterij. De opbrengst gaat vanzelfsprekend naar Make a Wish. Ook heeft een aantal deelnemende bedrijven toegezegd om Make a Wish een warm hart toe te dragen, door een deel van hun opbrengst te schenken.
Wat heel bijzonder wordt, is dat op deze Fair met Flair twee wensen van kinderen in vervulling zullen gaan. Uiteraard blijft de invulling daarvan nog geheim.

Meer informatie
Verzoek is om zo veel mogelijk op de fiets te komen, maar uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein achter Hal12 aan de Babberichseweg, bereikbaar via de Vondellaan.
Meer informatie kun je terugvinden op www.kruitwagenkledingverhuur.nl of je kunt mailen naar info@kruitwagenkledingverhuur.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!