Frisse start nieuw seizoen Kunstwerk!

19 Views

‘Kunstwerk! geeft je leven kleur!’, dat is de slogan van Kunstwerk! voor het nieuwe seizoen. De culturele instelling in de Liemers is er voor iedereen. Voor liefhebbers van boeken, theater, muziek (maken), geschiedenis en zelfontwikkeling. De verhalen van Kunstwerk! zijn samengebracht in vijf feel-good video’s. In de video’s volg je een danser die je meeneemt door de verschillende locaties.

De vertoning van de promotievideo’s is begonnen en Kunstwerk! is er klaar voor om iedereen te verwelkomen. Afgelopen anderhalf jaar zag de wereld er ineens minder kleurrijk uit. ‘Wij geven mensen kleur in het leven, want wat is er nou fijner dan jezelf ontwikkelen en uitdagen? In de coronatijd zagen we nog meer hoe belangrijk de culturele sector is, hoe gewoon het was om de bibliotheek te bezoeken of met vrienden naar een voorstelling of cursus te gaan. Deze positieve momenten laten wij weer zien met deze videoreeks’, aldus Bert Frölich, directeur/bestuurder van Kunstwerk!.

Totstandkoming
Met een team is gebrainstormd hoe Kunstwerk! meer kleur kan geven aan het leven van de inwoners van de Liemers. In samenwerking met Rens Robben en Christiaan Frölich van UATC Pictures zijn er vijf feel-good video’s gemaakt waarbij de magie van Kunstwerk! is terug te zien.

 In de videoreeks staat danser Mark van Drunick centraal. Hij neemt je met zijn moves mee door onder andere de muzieklokalen, de backstage ruimte van Het Musiater én geeft je een tipje van de sluier van het vernieuwde Liemers Museum. Diverse inwoners van de Liemers hebben meegedaan aan de opnames.

De video over Het Musiater is al in première gegaan. De video’s worden vanaf nu één voor één getoond op de social media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin) van Liemers Kunstwerk!. Volg dan ook zeker deze kanalen om geen video te missen!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!