Week van de Ontmoeting

66 Views

van 30 september tot en met 7 oktober
De projectgroep Samen Sterk tegen Eenzaamheid organiseert van 30 september tot en met 7 oktober de Week van de Ontmoeting. Deze week valt gelijk met de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich eenzaam. Eenzaamheid is van alle leeftijden en komt voor onder alle lagen van de bevolking.

Activiteiten
Tijdens de Week van de Ontmoeting worden leuke en interessante activiteiten aangeboden voor deze doelgroep. Van workshops en muziekoptredens tot ontmoetingsbijeenkomsten. Georganiseerd door de Wijkern, Duo fietsmaatjes, de Stek, Samen op Weg Kapel, Heleen van den Hurk, jongerenwerk Mikado, Dolf Mulder en Herman Hopman. Kent u iemand die eenzaam is? Schrijf u samen in en kom naar één of meerdere activiteiten.

Deelname en inschrijven
Voor deelname aan activiteiten is inschrijven verplicht. Op www.duiven.nl/week-van-de-ontmoeting staat de meest actuele en uitgebreide activiteitenkalender. Achter de activiteit staat het e-mailadres waar kan worden aangemeld.

Geen internet? Met een telefoontje naar Stichting Mikado kan men zich ook aanmelden 0316 – 250 700. Mikado is van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bereikbaar.

Bij sommige activiteiten kunnen maar een beperkt aantal deelnemers inschrijven. Wees dus snel, want vol = vol.

Ziek?
Heeft iemand zich opgegeven en op de dag van de activiteit last van klachten zoals koorts, hoesten of verkouden? Dan blijft hij of zij thuis en laat zich testen. Men komt alleen in goede gezondheid naar een activiteit.

1 Comment

  1. Hennie Bakker

    Doen we al 3 jaar! Via een burgerinitiatief opgezet Zing en Swing omdat er toen geen geld was volgens het welzijnswerk. Gelijk al 25 mensen gaven zich op en momenteel 2 mensen op de wachtlijst omdat anders de groep te groot wordt. Succes! Hennie Bakker

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!