Hans Breunissen stopt als CDA wethouder in Westervoort

41 Views

Na 20 jaar wethouderschap voor het CDA Westervoort stopt Hans Breunissen bij het aantreden van het nieuwe college als wethouder en als raadslid.

Marcel Tap, fractievoorzitter van het CDA Westervoort, spreekt zijn waardering uit voor de tomeloze inzet van Hans Breunissen en de successen die hij heeft geboekt in het belang van Westervoort en haar inwoners. “Wij kijken met voldoening en dankbaarheid terug op de 20 jaren die Hans Breunissen voor het CDA Westervoort wethouder is geweest. Hij heeft kleur en gezicht gegeven aan het CDA Westervoort en haar standpunten. Hans is een bekend gezicht in Westervoort en heeft voor het CDA Westervoort altijd veel stemmen getrokken. Iedereen kent Hans en Hans kent bijna iedereen! En nog belangrijker: Hans heeft veel bereikt in zijn wethouderschap, onder andere in het duurzaamheidsdossier en recent nog in het Sociaal Domein, waarin onder zijn politieke aansturing de trend van steeds maar stijgende kosten omgebogen kon worden. Ook de niet aflatende aandacht voor al onze verenigingen, activiteiten en onze vrijwilligers is een belangrijke verdiensten van Hans”.

Ook Hans Breunissen kijkt met voldoening terug op de 20 jaar dat hij wethouder is geweest: “Ik zit nu 24 jaar in de politiek, waarvan 20 jaar als wethouder. Al deze jaren, en dat is nog eens bevestigd met de laatste raadsverkiezingen, heb ik vertrouwen van vele Westervoorters mogen ontvangen en ervaren. Ik heb mij met hart en ziel ingezet voor de belangen van onze inwoners en voor Westervoort. Al deze waardevolle contacten zal ik zeker gaan missen, maar contact zullen we zeker blijven houden. Het vrijwilligerswerk wat ik doe bij opschoondagen, kerstmarkt, avond4daagse, collectes, hand- en spandiensten etc. zal ik zeker blijven doorzetten. Ook ga ik bekijken welke mooie nieuwe uitdagingen er de komende tijd op om mijn pad zullen komen. Dank jullie wel!”.

De besprekingen over een coalitieakkoord en de nieuwe wethouders die het akkoord zullen gaan uitvoeren, verkeren in een afrondende fase. Naar verwachting kan daarover binnen enkele dagen meer bekend worden gemaakt.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!