Happy Body & Mind Event

192 Views

Zevenaar- Geluk is dichterbij dan je denkt! Op zondag 26 januari 2020 van 10 tot 17 uur zal het allereerste Happy Body & Mind Event plaatsvinden in Hal 12 aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert in samenwerking met Rebers Boek en Buro en Happy Body & Mind dit bijzondere event in het kader van de Maand van de Spiritualiteit.

Geluksverspreiders

Op zondag 26 januari 2020 staat geluk centraal! Meer dan 30 “geluksverspreiders” zullen te zien en te horen zijn tijdens hun inspirerende minisessies, workshops, lezingen, presentaties en Happy Talks. Zin om een yogales te volgen, een soulcollagecard te maken of doe je liever mee aan een workshop geuren en hun kracht? Of heb je interesse in familieopstellingen? Het kan allemaal! Geniet tussendoor van een heerlijke smoothie in het spiksplinternieuwe Grand Café in Hal 12.

Kom je ook geluk ervaren en geluk proeven? We zien je graag op zondag 26 januari 2020 in Hal 12, Kerkstraat 27, Zevenaar. Toegang is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!