Herontwikkeling Nieuwgraaf 9-15 in Duiven stap dichterbij

58 Views

Op 16 november 2020 hebben wethouder Spaargaren en burgemeester Hieltjes van de gemeente Duiven en Mark van Doorn, algemeen directeur Janssen de Jong Projectontwikkeling, de anterieure overeenkomst voor de voorgenomen herontwikkeling van de locatie Nieuwgraaf 9-15 te Duiven digitaal ondertekend.

 

Momenteel staan er op deze locatie twee grotendeels leegstaande kantoor-/bedrijfspanden. Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft samen met de eigenaar van deze panden een plan gemaakt voor een nieuwe invulling van het gebied. Nadat de bestaande panden zijn gesloopt, wordt er een nieuw pand gerealiseerd dat plaats biedt aan drie winkels die passen bij het thema ‘In en om het huis’.

 

Detailhandel versterken

Wethouder Spaargaren: “De gemeente Duiven werkt al jaren aan de revitalisering van het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. Deze herontwikkeling past goed binnen de doelstellingen om de grootschalige detailhandel op het bedrijventerrein te versterken en leegstand te verminderen.”

 

Toegevoegde waarde

Ook Rob Gerritjans, regiomanager Janssen de Jong Projectontwikkeling Oost, is erg verheugd over deze herontwikkeling: “Na Loods 5 en de Boulevard of Dreams wordt dit al weer de derde ontwikkeling waar Janssen de Jong Projectontwikkeling Oost bij betrokken is. Een mooie prestatie waar we erg trots op zijn en waarbij we onze toegevoegde waarde als ontwikkelaar en bouwer hebben aangetoond.”

 

Verwacht wordt dat in de loop van 2021 wordt gestart met de sloop en nieuwbouw.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!