Kofferbak verkoop Pannerden op zondag 25 augustus

100 Views

Op zondag 25 augustus 2019 organiseert de Stichting Toeristisch Informatiecentrum ‘t Gelders Eiland voor de 23ste  keer de jaarlijkse kofferbak markt en dus gaan de kofferbakken weer open in het centrum van Pannerden. Er staan ruim 100 auto’s die hun 2de hands waren verkopen en daarmee is het een van de grootste in het oosten van Gelderland.

De kofferbak verkoop van Pannerden is bij velen een bekend evenement. Het is een hele gezellige en gemoedelijke markt in de historische kern van het dorp. Al snuffelend tussen alle curiosa vindt u altijd iets van uw gading. Van porselein en kristal tot boeken, (kinder)kleding en speelgoed te veel om op te noemen, zolang het maar ik de kofferbak past. Wat u er echter niet vindt dat zijn meubelen, witgoed, levende dieren en etenswaar maar wel een hele boel gezelligheid.

De markt start om 11:00 en duurt tot 16:00 uur en de toegang is gratis

Mocht u een plaats willen reserveren om deel te nemen aan de kofferbak verkoop dan kunt u zich vanaf 1 augustus inschrijven via de website https://www.gelderseiland.nl  Een plaats kost € 10,00 en er wordt een borg van € 20,00 gevraagd. Als u de plaats netjes achter laat krijgt u die aan het eind van de dag weer terug. Beide bedragen kunnen alleen contant en gepast betaald worden.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het Toeristisch Informatiecentrum ‘t Gelders Eiland in Tolkamer https://www.gelderseiland.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!