Landgoedfair bij Landgoed Halsaf

382 Views

In navolging op het succes van de landgoedfair van vorige jaren, waar veel bezoekers kwamen, komt er dit jaar op 31 augustus weer de jaarlijkse Landgoedfair. Iedereen is welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Normaliter houdt Landgoed Halsaf haar Landgoedfair in het voorjaar, maar helaas hebben ze het dit jaar vanwege beperkte evenementenvergunningen moeten combineren met het schuttersfeest in Babberich. Jaarlijks wordt op de eerste zondag in september door Schutterij St. Jan uit Babberich het vaandel bij Landgoed Halsaf opgehaald. Het was dit jaar alleen mogelijk de evenementen in het zelfde weekend te laten plaatsvinden.

Volgend jaar hopen Schutterij St. Jan en Landgoed Halsaf er met de gemeente uit te komen om beide evenementen apart van elkaar te organiseren.

De Landgoedfair is een festijn voor jong en oud. Op de binnenplaats en langs het bospad staan meer dan 30 kramen waar ondernemers hun producten tentoonspreiden. Vervolgens wordt de gezellige sfeer op de binnenplaats van het landgoed voorgezet met muziek en een live uitzending van Favoriet FM. Vanaf 14.00 uur zal de band Flow het afwisselend overnemen om de voetjes van de vloer te krijgen.

Dit jaar zal er weer een middeleeuws kampement zijn waar je onder andere kunt boogschieten, op de foto met roofvogels. Ook zijn er diverse shows te zien. In de weide kun je een ritje maken op pony’s, er is een springkussen, je kunt je laten schminken en je kunt laser gamen.

Voor bezoekers is het mogelijk om mee te gaan met de rondleiding die standaard elke eerste zondag van de maand op het landgoed gehouden wordt. De rondleiding heeft tijdens de landgoedfair de speciale prijs van € 5,- per persoon (normaal € 8,50). Hierbij zit een kop koffie/thee na afloop inbegrepen.
De rondleidingen worden gehouden om  12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.

Entree van de Landgoedfair is € 2,- per persoon, daar krijgt u een consumptie munt voor terug (kinderen t/m 12 jaar gratis). Kom gezellig met je vrienden, familie of buren op 31 augustus naar de landgoedfair op Landgoed Halsaf in Babberich.

Foto: Steinmar Polman

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!