‘Leuk om Liemers op de kaart te helpen zetten’

142 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Danny Hulshoff-Willemsen, getrouwd met Rob en moeder van Jet, Tess, Suus en Joep. We wonen in Pannerden. Ons bedrijf, Buitengoed Gelderse Waarden, is te vinden aan de Rijndijk in Pannerden.”

Bedrijf?
“Ons huis is de boerderij waar we als bedrijf ook frietaardappelen verbouwen. In 2005 zijn we gaan verbreden en hebben we Nova zorg en welzijn opgericht, samen met een partner. Bij Nova verzorgen we dagbesteding voor mensen met een zorgvraag. In 2015 kwam hier nog iets bij: Buitengoed Gelderse Waarden, een locatie waar mensen een dag of dagdeel zorgeloos kunnen vergaderen, trainen, teambuilen, presentaties geven en coachingsessies houden. Buitengoed Gelderse Waarden is gehuisvest op onze voormalige hooizolder, die nu helemaal verbouwd is tot een sfeervolle ruimte van deze tijd. We ontvangen groepen van tien tot tachtig personen. Bedrijven, basisscholen uit de regio, middelbare scholen uit het hele land en (internationale) studiereisgezelschappen zijn hier meer dan welkom om een kijkje te nemen bij ons akkerbouwbedrijf. Door een presentatie en een kijkje op de akkers krijgen ze inzicht in ons bedrijf.”

Vrije tijd?
“Handballen bij OBW is mijn passie: zowel zelf, als naar de club kijken. Hardlopen vind ik ook heel ontspannend en is een fijne uitlaatklep.”

Liemers?
“Een prachtig gebied waarin ik ben geboren en getogen. De omgeving is mooi en afwisselend, de mensen in deze regio zijn betrokken met hun omgeving en er is een rijk, actief verenigingsleven. Heel mooi!”

Mooiste plekje?
“Dat zijn er velen! Maar om er toch één te kiezen: hardlopend over de Deukerdijk van Aerdt naar Pannerden, is het uitzicht over de uiterwaarden prachtig, met in de verte het kerkje van Oud-Zevenaar.”

Liemerse partners?
“Ik vind het mooi om met een grote groep betrokkenen, de Liemers op een positieve manier te laten zien!”

Door: Kyra Sannes
Foto: Sjoerd Geurts

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!