Popkoor Repeat zoekt nieuw zangtalent

396 Views

Popkoor Repeat, hét popkoor uit de Liemers, is op zoek naar nieuwe leden. Met name in de mannelijke stemgroepen is plaats voor nieuwe zangers, maar goede zangeressen laat het popkoor ook zeker niet lopen. Repeat is net gestart aan een nieuw zangseizoen en met een ambitieus, mooi en vol programma voor de boeg dit jaar is er dus plaats voor nieuwe leden.

Ben je op zoek naar een actief koor dat eens per twee jaar een reeks avondvullende theaterconcerten in het Musiater speelt? Zoek je een muzikale uitdaging? Wil je je zangtechniek een boost geven? En wil je naast dat alles ook gewoon graag deel uit maken van een onwijs gezellige groep? Dan is Repeat op zoek naar jóu!

Repeat repeteert o.l.v. top dirigente Juliette Dumoré elke dinsdagavond van 20:00-22:15 in het Dorpshuus te Groessen. Daarnaast werkt het koor nauw samen met creatieve duizendpoot; regisseur Richard Sprokkereef.

Op dinsdagavond 24 september a.s. organiseert Repeat een open repetitie voor geïnteresseerde zangers/zangeressen. Aanmelden voor de open repetitie kan gemakkelijk via info@popkoorrepeat.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!