Rebers Boek en Buro 50 jaar in Zevenaar

93 Views

In november 1970 tekenden de heer WA Rebers en zijn vrouw DEI Rebers-Nannings het huurcontract voor een winkelpand aan de Marktstraat 27 te Zevenaar. Hiermee werd de basis gelegd voor de opening van Boekhandel Rebers in Zevenaar. Een paar jaar later verhuisde de winkel naar het grotere pand op nummer 29, waar de winkel nu is gevestigd, in 2000 werd daar het pand  van Weduwe B. Spaan (nummer 31) aan toegevoegd.

Na de laatste verbouwing in 2018 is 50 jaar later Boekhandel Rebers, nu bekend onder de naam Rebers Boek en Buro, een begrip in Zevenaar en omgeving.
De zaak wordt nu gerund door Jan Willem en Belinda Rebers, de tweede generatie, met een hecht team medewerkers.

Om deze mijlpaal te vieren staat de winkel vanaf nu in het teken van “Rebers Boek en Buro 50 jaar in Zevenaar”. Werd er in de afgelopen Kinderboekenweek al een boekenleggerwedstrijd voor kinderen georganiseerd, meer activiteiten staan op stapel. Vanwege de huidige Corona-situatie zijn deze uitgesteld naar begin 2021. Een tipje van de sluier kunnen we al wel oplichten: in het voorjaar verschijnt een exclusieve puzzel van 1000 stukjes van Zevenaar.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!