Rijnstate start collegetour ‘Koplopers in de zorg’

34 Views

Rijnstate start deze herfst met een collegetour, een serie webinars (45 minuten) voor een breed publiek, waarin de hoogleraren van Rijnstate vertellen over hun vakgebied. In Rijnstate werken zeven hoogleraren, die met hun baanbrekende en vernieuwende onderzoek in samenwerking met verschillende universiteiten werken aan de ‘zorg van de toekomst’.

We zijn er trots op om als topklinisch algemeen ziekenhuis zo veel hoogleraren in huis te hebben. Het bevestigt het innovatieve en wetenschappelijke karakter van ons ziekenhuis. De hoogleraren praten behalve over hun werk ook over wat hen persoonlijk drijft. De webinars zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Hoogleraar Frank Bosch trapt de tour af!
Op dinsdag 26 oktober a.s. (van 19.30 tot 20.15 uur) is hoogleraar Frank Bosch, hoogleraar acute interne geneeskunde als eerste te gast in de Rijnstate Collegetour ‘Koplopers in de zorg’. Hij is gespecialiseerd in de opvang en behandeling van acuut zieke patiënten, in het bijzonder met behulp van mobiele echografie. Frank Bosch werkt als hoogleraar en internist-intensivist zowel in Radboudumc als in Rijnstate. Tijdens het college laat hij het mobiele echoapparaat zien en vertelt hij over de nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt in de acute zorg.

Voor wie?
De webinars zijn voor iedereen toegankelijk. Het is mogelijk om tijdens het webinar een vraag te stellen aan de hoogleraar.

Aanmelden
Aanmelden kan via onze website: www.rijnstate.nl/collegetour. U ontvangt voorafgaand aan het college een link waarmee u eenvoudig deel kunt nemen aan het webinar.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!