zaterdag, september 30, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenSenioren Duim 2023 is postuum uitgereikt aan Kees Willemsen

Senioren Duim 2023 is postuum uitgereikt aan Kees Willemsen

Dinsdagmiddag 21 februari is in Feestburcht Gieling het carnavalsweekend afgesloten, georganiseerd door de Senioren Sociëteit Groessen (SSG). Dit werd samen met Carnavalsvereniging De Deurdreiers gevierd. Hun delegatie bestond onder meer uit Prins Roos de 1e, zijn Adjudant Bart en leden van bestuur, de Raad van Elf en Senaat&Convent.

Inmiddels is het traditie dat tijdens deze middag de zogeheten ‘Senioren Duim’ wordt uitgereikt aan een persoon die van bijzondere betekenis is geweest voor de SSG en voor de Groessense gemeenschap. De voorbereidingscommissie die bestaat uit Bart van Kerkhoff namens de SSG en Willy Driessen namens CV De Deurdreiers had een lijst met 11 hints opgesteld. Na zijn proclamatie las Prins Roos de 1e, deze hints voor aan een volle zaal met bezoekers. Onder een groot applaus werd Kees Willemsen genoemd als ontvanger van de Senioren Duim. Dat betekende dat het postuum werd uitgereikt, want Kees is tijdens de carnavalsmiddag vorig jaar op 1 maart 2022 overleden.

Prins Roos reikte de onderscheiding uit aan de drie zoons van Kees (een daarvan was erbij via internetverbinding vanuit zijn woonplaats in Brazilië). Hij verdiende deze postume onderscheiding vanwege de vele functies die hij vervulde ten behoeve van de Groessense gemeenschap en zijn verbindende persoonlijkheid. Met name werd herinnerd aan zijn inzet voor de SSG, de Vincentiusvereniging en Schutterij EMM. Het wordt dan ook meer dan terecht gevonden dat de Senioren Duim naar Kees gaat dit jaar, maar het is alleen wel heel jammer, dat hij deze dik verdiende Duim zelf niet meer in ontvangst kon nemen.

Deze gezellige en geslaagde carnavalsmiddag met muziek van Robin Thuss werd afgesloten met een heerlijk en toepasselijk stamppottenbuffet.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties