Stichting Seniorensociëteit Het Palet nu eigenaar pand in Duiven

147 Views

Stichting Seniorensociëteit Het Palet en gemeente Duiven hebben de koopovereenkomst voor het pand aan de Mondriaanstraat 14 in Duiven getekend.

Het Palet is gebruiker van het eerste uur van het pand. Met de ondertekening van de koopovereenkomst, nu dus ook eigenaar. De organisatie van activiteiten voor oud en jong in Duiven-West zijn hierdoor voor de toekomst gegarandeerd.

Met de ondertekening van de koopovereenkomst is het derde traject voor privatisering van gemeentelijke accommodaties afgerond. De privatisering van gemeentelijke gebouwen komt voort uit de beleidskaders Gebouwen, Tarieven en Subsidies (GTS). Dit beleid heeft als doel het herschikken van maatschappelijk geld door bezuinigingen en/of verhoging van inkomsten. In het kader van dit beleid hebben de gemeente en de stichting seniorensociëteit  Het Palet gesprekken gevoerd welke in eerste instantie hebben geleid tot een huurovereenkomst. Later gaf de stichting aan het pand liever te willen kopen.

Op de foto: Wethouder Johannes Goossen zet de handtekening onder de overeenkomst.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

1 Comment

  1. Diny Vleghert

    Gefeliciteerd met het pand het heeft veel te lang geduurd voor de gemeente de goedkeuringen gaf Lieve mensen kom naar het pallet waar de gezelligheid voorop staat de koffie staat klaar

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!