Nieuwe fietsen voor het Horsterpark

730 Views

Op 22 augustus kwam Michiel de Warle van Liemers Fietsen naar het Horsterpark. Hij had voor het park twee prachtige fietsen, die de mensen goed kunnen gebruiken. In het 53 ha grote park moeten soms flinke afstanden afgelegd worden. De fiets is voor veel van de mensen een prima vervoersmiddel. Er waren wel al twee barrels in gebruik, maar die vielen van ellende uiteen. Michiel bracht nog meer goed nieuws, want hij wil ook het onderhoud van de fietsen doen én als er meer nodig zijn of als ze vervangen moeten worden, dan zorgt hij daar ook voor.

De burgemeester van het Horsterpark, Roy, ontving namens de mensen de fietsen en liet Michiel niet met lege handen naar huis gaan. Een met fiets versierde taartdoos, waarin de legendarische Horsterpark Appeltaart, ging richting  Michiel en zijn medewerkers.

De komst van Michiel was extra plezierig omdat de mensen van het Horsterpark nog steeds last hebben van het hele slechte nieuws van begin deze maand, toen er op de kinderboerderij was ingebroken en er voor zevenduizend euro van hun gereedschap zoals bladblazers, kettingzagen, bosmaaiers waren gestolen.

Vandaag maakte alles goed!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!